banner249

Evde çıkan yangın 4 kişiye mezar olacaktı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir evde çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi. İtfaiyenin yangını söndürdüğü evde maddi hasar oluştu.

Evde çıkan yangın 4 kişiye mezar olacaktı
banner240

Seydikemer ilçesi Çobanlar Mahallesi'nde Necip Dündar'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumanı fark eden mahalle sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Yangın yerine sağlık ekibi ve çok sayıda itfaiye sevk edildi. Yangın sırasında evde bulunan Necip Dündar'ın eşi Medine, engelli kardeşi Hurşit Dündar ve Necip Dündar'ın oğulları Halit ile Murat komşularının da yardımıyla evden çıkarıldı. Olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Seydikemer Grup Amirliği ekiplerinin yoğun müdahalesiyle söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan, yangın sırasında başka odada bulunan ve dumandan etkilenen 2'si çocuk 4 kişiye, 112 sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi. Dumandan etkilenenlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik bir çalışma sonucunda yangını tamamen söndürdü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER