banner249

Tır Otomobili biçti

Muğla’nın Yatağan ilçesinde meydana gelen kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti

banner240

Muğla’da meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi. Muğla’nın Yatağan ilçesi tırın otomobili biçmesi sonucu bir kişi öldü.
 

Muğla’nın Yatağan ilçesi Eskihisar Mahallesi mevkisinde ise Halil K. yönetimindeki 38 TU 587 tır Milas istikametinden Yatağan’a seyir halindeyken, zeminin ıslak olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolun karşı şeridine geçen tır, bu sırada karşı yönden Milas istikametine seyir halinde olan Gültekin Lök yönetimindeki 48 Y 0666 plakalı otomobile çarptı. Çarpma esnasında otomobil 25 metrelik uçuruma yuvarlanarak tarlaya uçtu.
Kazalar ile ilgili 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yalpan ihbarlar sonrası kaza yerlerine 112 Acil Yardım ambulansları, jandarma, polis trafik ekipleri ve Yatağan ile Menteşe İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Kazada araç sürücüsü Gültekin Lök olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen Gültekin Lök'ün yakınları sinir krizleri geçirdi.
Kazada araçta sıkışan Salih Çamlı ve Muhittin Lök yaralı olarak 112 ekipleri tarafından önce Yatağan Devlet Hastanesine, ardından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019, 10:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER