banner249

Denizlili polis kaçakçılarla çatışmada şehit oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde silah kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda çıkan çatışmada Denizlili polis şehit oldu. Şehit bu sabah Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde yapılacak törenin ardından baba ocağı olan memleketi Denizli’ye getirileceği öğrenildi.

Denizlili polis kaçakçılarla çatışmada şehit oldu
banner240

Muğla’nın Bodrum ilçesi Yahşi Mahallesi’nde, polis ekipleri silah kaçakçılarının bulunduğu villaya operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda araçlarına silahlı saldırı düzenlenen 2 polis yaralandı. Durum sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerinde ilk müdahaleyi Muğla 112 ekipleri yaptı. Yapılan müdahalenin ardından polisler sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen durumu ağır olan polis memuru Ercan Yangöz şehit oldu. Olay sonrasında polis ekipleri 3 kişiyi gözaltına aldı. Olay sonrasında 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

GÖZYAŞLARI ARASINDA UĞURLANDI.

26 yaşındaki polis memuru Ercan Yangöz’ün şehit haberinin alınmasının ardından sevenleri, yakınları ve meslektaşları hastane önünde toplandı. Şehit Yangöz uzun araç kuyruğu ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Şehit cenazesi Emniyet Müdürlüğünde okunan duaların ardından meslektaşlarının gözyaşları arasından ilçeden uğurlandı. Şehidin naaşı bu sabah 9’da Muğla’da düzenlenecek şehit töreninin ardından baba ocağı olan memleketi Denizli’ye getirileceği öğrenildi.

KAÇAKÇILARIN ORTAKLARI SÖKE’DE YAKALANDI

Bodrum’da yaşanılan çatışma ve polis memurunun şehit olduğu acı olay sonrasında polis sadece Bodrum’da değil tüm bölgede takibini arttırdı. İstihbaratı değerlendiren Söke Polisi, Bodrum istikametinden Söke'ye giriş yapan bir otomobili takibe aldı. Çatışmaya giren ve bir polisin yaralanmasına bir polisin de şehit olmasına neden olan şahıslarla bağlantıda olduğu iddia edilen 2 kişi Söke polisinin başarılı operasyonu ile kıskıvrak yakalandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER