banner249

Aslı Baş cinayeti davasında FETÖ parmağı

(Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında, 2010 yılında Bodrum'da meydana gelen, kamuoyuna "Manken Aslı Baş cinayeti" olarak yansıyan ve Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılaması devam eden olayla ilgili olarak iş adamı İhsan Kalkavan hakkında fezleke hazırlandı. Kalkavan'ın o dönem 

Aslı Baş cinayeti davasında FETÖ parmağı
banner240

İstanbul'dan gelerek FETÖ/PDY'nin 'Bodrum imamı' Zeki Yağmur ile irtibat kurduğu ve Ahmet Bayer'in de soruşturmaya müdahalesini sağlamak amacıyla bu kişiyle görüşmesini sağladığı, bir süre sonra da tutuklu Volkan Bayer'in tahliye olduğu tespit edildi.

İş adamı İhsan Kalkavan'ın, 2010 yılında meydana gelen Aslı Baş cinayetinde iş adamı Ahmet Bayer ve çocuklarını kurtarmak için FETÖ adına devreye girdiği belirlendi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan fezlekede, iş adamı Bayer ve o dönem FETÖ'nün 'Bodrum imamı' olan Zeki Yağmur'un cezalandırılması talep edildi. 

İhsan Kalkavan ve Zeki Yağmur'un firari oldukları belirlenirken, fezlekede FETÖ üyeliğinden kamu davası açılması talep edilen Zeki Yağmur hakkında, daha önce de KHK ile kapatılan Bodrum Merter Okullarındaki yöneticiliği nedeniyle kamu davası açılmıştı.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER