banner249

İlçede korkunç kaza 2 ölü 3 yaralı

Manisa’da otomobilin traktöre çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

İlçede korkunç kaza 2 ölü 3 yaralı
banner240

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde bir otomobil traktöre çarptı. Kazada otomobildeki yolcu hayatını kaybederken, yaralılara yardım etmeye çalışan traktör sürücüsü de bir aracın çarpması sonucu ölürken 3 kişi de yaralandı.
 

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde Harun Toprak idaresindeki 45 SY 146 Plakalı otomobil şehir merkezine girişte önünde seyir halde ilerleyen Hasan Başkaya’nın kullandığı 45 L 3126 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kaza esnasında otomobilde bulunan Sevim Toprak hayatını kaybederken traktör şoförü Hasan Başkaya, aracından inip otomobilde bulunanlara yardım etmeye giderken plakası henüz tespit edilemeyen başka bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Harun Toprak ve 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, kazanın gerçekleştiği yere anında giden Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Harun Toprak’ın belediyelerinde çalıştığını kaydederek acılarının çok büyük olduğunu ifade etti. Başkan Mergen hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileğinde bulunarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Emniyet ekipleri olayla alakalı geniş çaplı tahkikat başlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER