banner249

Acı haber öğrencilerini yasa boğdu

Manisa’nın Sarıgöl İlçesi’nde görev yapan Rehberlik Öğretmeni Melek Tunç (27), Alaşehir Sanayi Bölgesinde gerçekleşen kazada ağır yaralanmış ve Denizli Servergazi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Melek öğretmen Denizli’de 10 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti. Tunç’un acı haberini alan öğretmen arkadaşları ve öğrencileri yasa boğuldu. 

Acı haber öğrencilerini yasa boğdu
banner240

On gün önce hafta sonunda İzmir’de oturan ablasını ziyaret ettikten sonra kendi kullandığı aracıyla Sarıgöl'e doğru hareket eden Melek Tunç Alaşehir Sanayi Bölgesinde gerçekleşen kazada ağır yaralanmış ve Denizli Servergazi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. 10 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybeden rehber öğretmen Melek Tunç’un ölüm haberi görev yaptığı Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi ve Sarıgöl Şehit Ali Suyabatmaz Mesleki Eğitim Merkezindeki öğretmen arkadaşlarını ve çok sevdiği öğrencilerini yasa boğdu. 
Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesindeki öğretmen arkadaşları ve öğrencileri, vefat eden rehberlik öğretmeninin görev yaptığı sınıfın kapısına öğretmenlerin fotoğraflarını asarken, öğrenciler ve öğretmenler de duygularını ifade eden not kağıtlarıyla kapıyı donattı. Melek Tunç'un görev yaptığı masası da çiçeklerle donatılırken, öğretmen arkadaşları i Melek Tunç için Kur'an-ı Kerim okuttu.

KARABÜK’TE TOPRAĞA VERİLECEK
10 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Rehberlik öğretmeni Melek Tunç'un bugün memleketi olan Karabük’te toprağa verileceğini belirten Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, "Vefat eden arkadaşımız Melek Tunç meslek hayatına Sarıgöl’de başladı. Beş yıldan bu yana görev yapmaktaydı. Öğretmen arkadaşları ve öğrencileri arasında çok seviliyordu. Allah rahmet eylesin. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Arkadaşımızın güler yüzünü hiç unutmayacağız. Cenazesine katılmak üzere her iki okuldan da öğretmen arkadaşları Karabük’e gitti." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER