banner249

Karayolunda 2 kişinin öldüğü feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 30 Ocak tarihinde tır ile ticari taksinin çarpışması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 

banner240

Kaza, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 30 Ocak Salı günü E-96 Karayolu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turgutlu istikametinden İzmir yönüne seyir halinde olan İsmet F. (42) idaresindeki 35 HL 358 plakalı ticari taksi, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşarak karşı yönden gelen Hasan T. idaresindeki 42 FKR 35 plakalı tırla kafa kafaya çarpıştı. Kazada taksi sürücüsü İsmet F. ile Yılmaz T. olay yerinde hayatını kaybederken, tır sürücüsü Hasan T. ise hafif yaralandı. Emniyet ekipleri olayla ile ilgili soruşturmasına devam ederken, kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yol üzerinde bulunan bir iş yerine ait güvenlik kamerası görüntülerinde hızla gelen ticari taksi bir anda manevra yaparak, refüjü aşıp karşı yönden gelen tıra çarpıyor.

KAZADA ÜÇÜNCÜ ARAÇ VAR İDDİASI

Yaşanan feci kazanın ardından soruşturmayı derinleştiren Turgutlu İlçe Emniyeti, kazada üçüncü bir aracın daha olabileceğini değerlendiriyor. Bölgedeki tüm kamera görüntülerini izleyen ekipler, ticari taksinin tır ile kafa kafaya çarpışmasından hemen önce benzinlikten başka bir aracın yola çıktığı ve taksinin bu nedenle manevra yapmış olabileceği belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER