banner249

Eğlencesi sonu oldu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 33 yaşındaki kadın arkadaşıyla birlikte Afşar Baraj Gölüne serinlemek için girdi. Bir anda gözden kaybolan kadın için olay yerine gelen İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Sualtı ekibi sevk edildi. Kadın için seferber olan ekipler cansız bedenine 4 saat sonra ulaşabildi.

Eğlencesi sonu oldu
banner240

Manisa’nın Alaşehir ve Sarıgöl ilçeleri arasında bulunan Afşar Baraj Gölüne arkadaşıyla serinlemek için giren 33 yaşındaki Serpil Dayan bir anda su içinde çırpınmaya başladı. Kadının çırpınışlarını gören 35 yaşındaki Halil Çetin kıyıdan yüzerek kadını 10 dakika boyunca bulmaya çalıştı.

Aramalarında başarısız olan Halil Çetin, saat 17.00 sıralarında ekiplere bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye, AFAD ekipleri geldi. Gelen ekipler tarafından kıyı bölgelerde yaklaşık 2 saat aranan talihsiz kadının cesedi, İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Sualtı ekibinin yaklaşık 2 saatlik araması sonucu kıyıdan yaklaşık 50 metre ileride buldu. Sudan çıkarılan ceset otopsi yapılmak üzere Alaşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken Serpil Dayan’ın boğulmadan önce yanında olan erkek arkadaşı Halil Çetin jandarma tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Olayı duyar duymaz baraj gölüne geldiklerini anlatan Halil Çetin’in annesi Elif Çetin, “Piknikteydik oradan ablama çay içmeye gittik. Biz oradayken telefon geldi. Telefonu torunum açtı. Babası ona bağırarak babaanneni telefona ver çabuk demiş ben ne olduğunu anlayamadım. Aldım telefonu ‘Anne Serpil barajda gözümün önünde kayboldu, Serpil boğuldu, Serpil yok diye bağırmaya başladı. Böyle duyduk biz de hemen buraya geldik” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER