banner249

Ünlü oyuncuya bir taciz suçlaması daha!

Rol aldığı dizi setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla mahkemelik olan Talat Bulut'un yıllar önce bir kadını otoparkta taciz ettiği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncuya bir taciz suçlaması daha!
banner240

Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'u 19 yaşındaki kostüm asistanı kendisini taciz ettiği iddiasıyla şikayet etmişti. Savcılık iddia ile ilgili yeterli delil bulunamadığı için takipsizlik kararı vermişti. Bu sabah 'Söylemezsem Olmaz' isimli programın ihbar hattına gelen mesajda bir kadın, kardeşinin Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia etti.

"TALAT BULUT KARDEŞİMİ SÖZLE TACİZ ETTİ"

Ece Erken'in canlı yayında okuduğu mesajda şu ifadeler yer aldı: Merhabalar Ece ve Bircan Hanım. Talat Bulut 5-6 sene önce bir alışveriş merkezine mağaza projelendirmesi için giden kız kardeşimi sözle taciz etmiş. Hatta ertesi gün tekrar aynı mağazaya giderek yine aynı davranışlarına devam ediyor.

"OTOPARKTA KARDEŞİMİN PEŞİNDE KOŞMUŞ"

Kardeşimin işi bitene kadar civarda oyalanmış. Otoparka indiğinde de arkasından koşarak taciz etmiştir. Koşmak abartılı diye düşünmeyin. Gerçekten durum böyle. Kardeşim korkuyla bunları dile getirmişti. Şimdi bunlar nasıl ispatlanabilir ki? Umarım bir şey olur. Bir şahit bir kayıt bulunur da cezasını çeker?"

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER