banner249

Ünlü isimler birbirine girdi

Sermiyan Midyat ile Sinan Akçıl arasında çıkan tartışma sonrası iki ünlü isim birbirine girdi. Olayın büyümesinin ardından Midyat'ın, Akçıl'a çatal ve sigara fırlattığı iddia edildi.

Ünlü isimler birbirine girdi
banner240

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat ile Sinan Akçıl dün akşam Hollywood yıldızı Kristanna Loken'ın doğum günü için bir mekanda bir araya geldi. Gecenin ortasında mekana gazetecilerin girmesiyle Sermiyan Midyat sinirlendi. Akçıl'ın Midyat'a tepki göstermesiyle tartışarak birbirine girdi. Olayın büyümesiyle Midyat'ın Akçıl'a çatal ve sigara fırlattığı iddia edildi.

"BUNLARI KİM İÇERİ ALDI ÇABUK ÇIKARIN"

Hollywood yıldızı Kristanna Loken'ın doğum günü için mekana gelen ikili, magazin muhabirlerinin içeri girmesi ile tartışmaya başladı. Kameralardan rahatsız olan Sermiyan Midyat, "Bunları kim içeri aldı, çabuk dışarı çıkarın" diyerek ağır hakaretlerde bulundu. Olumsuz yanıt alan ve gazetecilere küfür eden Midyat'a, Sinan Akçıl müdahale etti.

"BAYANLA NASIL KONUŞULACAĞINI BİLMİYORSUN"

Bunun yanı sıra iddialara göre Kristanna Loken'e kaba bir üslupla konuşan Sermiyan Midyat'a Sinan Akçıl sert bir şekilde karşı çıktı ve "Sen bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun" dedi. Bu cümleye sinirlenen Sermiyan Midyat ise Sinan Akçıl'a çatal fırlattı ve ardından yumruk savurdu. Sonrasında ise doğum gününe gelen diğer davetliler araya girdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER