banner249

Hayranları ünlü sanatçıyı düğüne davet etti

Kerki ve Solfej’in düzenlediği yaz konserleri kapsamında Ege'yi karış karış dolaşan Sıla, turnenin altıncı konseri olan Marmaris Amfi Tiyatro'da da nefes kesen bir performansa imza attı.

Hayranları ünlü sanatçıyı düğüne davet etti
banner240

‘On’dan Kalan Şarkılar’ konseptiyle Ege Turnesine soluksuz devam eden başarılı popçu Sıla, serinin altıncı performansında Marmaris'te muhteşem bir konsere imza attı.

Günler öncesinden biletleri tükenen konserde nefesleri kesen bir performans sergileyerek alanı dolduran yüzlerce kişiyi kendinden geçirmeyi başaran Sıla, seyircilerle girdiği diyaloglarla da yüzlerde tebessüm olmayı başardı.

Alandan kendisine seslenen bir çifte kulak veren Sıla, ''Geçen yıl senin sahnende evlilik kararı almıştık. Şimdi bu yıl buradayız ve Allah'ın izni ile evleneceğiz. Seni düğünümüze davet etmeye geldik. Eğer bizi kırmazsan dünyanın en mutlu çifti oluruz.'' sözleri karşısında ise duygu dolu anlar yaşadı. ''Mutlu bir yuvaya vesile olabildiysek ne mutlu bize. Zaten bir kendimize faydamız olmuyor. Değil mi Efeciğim?'' diyerek müzisyen arkadaşı Efe Bahadır'a pas atan başarılı sanatçı, Bahadır'ın utangaç tavırlar sergilemesini ise ''Hemende kızarır... Olsun... Üzülme... Bizde şarkılar yazmaya devam ederiz.'' diyerek konser alanında büyük bir alkış tufanı kopardı.

Konserini bekâr, platonik, kavuştular, daraldılar, ayrıldılar ve parti şarkıları olmak üzere altıya ayıran başarılı popçu, ''Kavuştular bölümünü bizim sahnemizde evlilik kararı alan tüm dostlarımıza armağan etmek istiyorum. Diğerleri üzülmesin ama... Zaten bir şarkı... Onlar ne olduğunu anlayamadan biz yine özümüze döneceğiz'' diyen Sıla, esprileri ile dikkat çekmeye devam etti.

Marmaris Amfi Tiyatro'da gerçekleştirdiği konserinin son bölümünde ise her zaman olduğu gibi ''partili goy goy şarkılar'' adını verdiği şarkılarla final yapan Sıla, akıllardan uzun süre silinmeyecek bir konsere imzasını atmış oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER