banner249

Demet Akalın'ın kayınbiraderi gözaltına alındı

'Söylemezsem Olmaz' sunucularından Bircan Bali, Demet Akalın'ın kayınbiraderinin evrakta sahtecilik suçundan gözaltına alındığını ve Demet'in ailesininde borçlardan dolayı çatırdamalar olduğunu söyledi.

Demet Akalın'ın kayınbiraderi gözaltına alındı
banner240

Sunuculuğunu Ece Erken, Nihat Doğan ve Bircan Bali'nin yaptığı Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un abisinin gözaltına alındığı iddia edildi.

OKAN KURT'UN ABİSİ GÖZALTINA ALINDI

Canlı yayında açıklama yapan Bircan Bali, "Okan Kurt aile şirketiyle çalışıyor ve şirkette şu an borçlardan dolayı çatırdamalar var. Kurt'un abisi de evrakta sahtecilik suçundan gözaltına alındı" dedi.

"DEMET'İN YUVASINDA ÇATIRDAMALAR VAR"

Elinde dava dosyasının fotoğraflarının olduğunu söyleyen Bali, Demet Akalın'ın borçlardan dolayı illallah ettiğini ve bu konuyu yakın çevresiyle dertleştiğini, hatta eşiyle arasının bu konu yüzünden kötü olduğunu da sözlerine ekledi.

"DOSYADA İKİ ŞÜPHELİ YAZIYOR"

Bali, dosyada iki şüphelinin adının geçtiğini diğer kişininde Okan Kurt ya da babası olabileceğini iddia etti.

"SIKI DA SAĞLAM BİR BORCU VAR"

Ünlü şarkıcı Demet Akalın eşinin borçlarıyla alakalı şöyle konuşmuştu: "Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Baya zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam da bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz"

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER