YIKILIYORUZ İÇTEN İÇE..!

Yugoslavya…
Koca Yugoslavya’da böyle yıkılmıştı…
İçten içe…
Önce aileler parçalandı,
Sonra yediye bölündü koca Yugoslavya…

Yugoslavya’yı yıkmak kolay değildi emperyalistler için. Her yolu deniyorlardı ancak olmadı. Emperyalistler, çok sonra anladı ki Yugoslavya’yı yıkmak, aileyi yıkmaktan başlıyor diye…Ve sonra ülkedeki medya kuruluşlarına inanılmaz bütçeler ayırarak ailelerin kimyasını, mayasını bozdular. Bölük pörçülenen ailelerden sonra koca Yugoslavya’nın parçalanması da zor olmadı…

Aynı güçler, Türkiye’yi tarihin önemli dönemlerinde darbelerle, idamlarla, suikastlarla parçalamaya çalışsa da başaramamış, Yugoslavya’yı parçaladıkları reçetenin aynısını Türkiye’ye yazarak oynamaya başladılar.

Bir ülkeyi parçalamak için yaptıkları ilk sinsi plan burada aileleri parçalamaktan geçiyor.

Peki bunu nasıl yapıyorlar.

Ne yazık ki medya kuruluşlarına aktardıkları milyon dolar bütçeli dizi ve sinema filmleri yada yarışma programlarıyla…

Son yıllarda insan aklını zorlayan dizi senaryoları, yarışma programları gençlerin zihinleri ne yazık ki bulandırıp ahlaki değerlerini yerle yeksan ediyor. Uyuşturucu ve alkolü özendiren filmlerin yanı sıra yasak aşk gibi ahlak dışı ilişkileri normalleştirme çabaları hızlıca gençlerde kabul görmeye başladı. Bu tehlikeli zehir için ne yazık ki ülkemizde henüz bir panzehir bulma çabası derseniz, onun da esamisi yok.

Türkiye’nin güçlü ve geniş aile yapısı zamanla kendisini çekirdek aileye kadar küçülttü. Bununla da sınırlı kalmayan aileler, boşanmak için adliyenin yolunu tutmaya başladılar. Adli arşivlerin raflarını dolduran boşanma olaylarının birçoğuna bakıldığında yasak ilişkiler ve şiddet olayları boşanma gerekçelerinin başını çekiyor.

Peki ne oluyor bize?
Aklımızı bu denli başımızdan alan dizi ve sinema filmi senaryoları karşısında ailemizi, sevdiklerimizi nasıl koruyabiliriz? Devlet, bu sıcak yuvaların dağılmasına sebep olan bu programlar karşısında hangi yaptırımlarda bulunabilir?

Gündüz kuşağında TV’lerin evlilik programlarıyla ilgili yayın akışına bakıldığında, akşam akılları zorlayan dizilere bakıldığında yada uyuşturucuyu, fuhuşu ve alkolü özendiren sinema filmlerine bakıldığında Yugoslavya gibi parçalanmamak elde değil.

Bu kötü gidişe devletin bir an önce bir çözüm bulması gerekiyor. Her gün milli ve ahlaki değerlerimizden uzaklaştığımız şu günlerde bir şeyler yapmanın artık vakti geldiğine inanıyorum.

Saygılarımla…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.