banner249

Kaza kurbanı Halil yaşam mücadelesini kaybetti

Kütahya’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ortaokul son sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Halil İbrahim Uzun, 6 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi. 

Kaza kurbanı Halil yaşam mücadelesini kaybetti
banner240

Edinilen bilgilere göre kaza, Tavşanlı ilçesi Moymul Mahallesi Çevre yolunda meydana geldi. Tavşanlı merkezden Bursa istikametine giden N.A. yönetimindeki 81 EN 288 plakalı otomobil, yoldan karşıya geçmekte olan 75. Yıl Ortaokulu son sınıf öğrencisi Halil İbrahim Yıldırım’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle öğrenci Halil İbrahim Yıldırım ağır yaralandı. Yaralı öğrenci olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk olarak Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Daha sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavisi devam eden Halil İbrahim Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kazadan 6 gün sonra kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Olayla alakalı soruşturma başlatılırken sürücü N.A. gözaltına alındı.Ölen öğrenci bugün Cuma namazına müteakip Ayvalı Köyünde kılınan cenaze namazı sonrası sevenlerinin gözyaşları ile toprağa verildi.Cenaze törenine Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Mille Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, öğretmenleri ve sınıf arkadaşları da katıldı.

Sınıf arkadaşı Emircan Karabulut, çok sessiz ve sakin bir arkadaşımızdı. Kimseyle kavga etmez ve kimseye zararı olmazdı. Tanımayanlar bile çok sakin çocuk derlerdi. Bir gün öncesi TEOG sınavlarına girdik. Dersleri son zamanlar iyi idi. Annesi halı sahada bir şey olur diye top oynamamıza izin vermemişti. Sonra gönlünü almak için Ada stadına gönderdi ve orada maç yapmıştık, bir gün sonra da trafik kazası geçirdi” 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER