banner249

Binlerce liralık koleksiyonunu galerisinde sergiliyor

Kütahyalı esnafın 2 yıl önce babasıyla birlikte edindiği oyuncak araba koleksiyonu, 100 bin liraya kadar ulaştı. Gözü gibi baktığı arabalarını işyerinde sergileyen esnaf, müşterilerin ilgisinden de oldukça memnun.

Binlerce liralık koleksiyonunu galerisinde sergiliyor
banner240

Kütahya Galericiler Sitesi'nde ikinci el araba alım satımı yapan 31 yaşındaki Gürkan Kocabıyık, babasıyla birlikte oyuncak araba koleksiyonu yapmaya başladı.  Şu an ki bedeli 100 bin liraya ulaşan koleksiyonda çeşitli boyutlarda arab mevcut. Mezatları da takip ettiğini belirten Kocabıyık şu açıklamalarda bulundu; "Bu işe beni babam Gürcan Kocabıyık alıştırdı. Araçların sayısı şu an 800'e ulaştı. Arabalar, ölçek ölçek değişiyor. Misafirlerimi ağırladığımız iş yerimdeki bölümde, 1-18'den ölçek arabalardan 45 adet, 1-24 ölçek arabalardan 120 adet ve 1.36 ölçek arabalarından 635 adet bulunuyor. Mezatları takip ediyor ve yeni araçları buralardan satın alıyorum. Koleksiyonunun değeri 100 bin TL'ye ulaştı. Arabalara her gün özel bakım yapıyorum. Özel fırçayla her birini itina ile temizliyorum. Bazı arabaları internet üzerinden de satın alıyorum. Bu işin sonu yok maalesef. Arabaları aldıkça alıyorum. Bu bir tutku. Bir çok müşterilerim oyuncak araba koleksiyonunu büyük bir hayranlıkla izleyip, hatıra fotoğraf çektiriyor" diye konuştu.
Galericiliğin baba mesleği olduğunu kaydeden Kocabıyık, hedefinin oyuncak araba koleksiyonunu bir sergiyle halkın beğenisine de sunmak olduğunu aktardı.
Gürkan Kocabıyık'ın Erhan Temiz isimli müşterisi ise oyuncak araba koleksiyonuna hayran kaldığını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER