KONTROLLÜ DARBEYMİŞ..!

Bir adam aylar sonra çıkıp tıpkı ABD gibi, Avrupa ülkeleri gibi, yani teröristlere ne kadar kucak açan ülke varsa o ülkeler gibi çıktı ve bir açıklama yaptı…!

15 Temmuz darbe girişimi için ‘Bu kontrollü bir darbe girişimiydi’ dedi ve sustu..!

248 şehit ve 2 bin yurttaşımızın gazi olduğu bu kanlı darbe girişimi için tam 8,5 ay sonra Kılıçdaroğlu çıkıp bunların hepsinin kontrollü bir darbe girişimi yani kurgulanmış bir oyun olduğunu söyledi…

Anlaşılıyor ki üst akıl dedikleri oluşum, kanlı darbe girişimini ve onun cani tetikçilerini aklamaya çalışıyor.

Önce ABD, sonra başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesi bu kanlı darbe girişimini FETO’nun yapmadığını açıklayarak bu ihanet şemasının tamamıyla deşifre olmasına karşı çıkıyor. Çünkü gün geçtikçe darbecilerin yurt içi ve yurt dışı bağlantıları çözülüp deşifre oluyor. Nitekim kamuoyu, geçtiğimiz hafta darbeden 6 gün sonra ABD Büyükelçiliği’nin firari Adil Öksüz’ü aradığına ve firar etmesi için imkan sağladığına şahitlik etti.

Son bir ayda FETO’nun darbe izlerini silmeye gayret eden ABD ve AB’nin kuyruğuna takılan CHP’yi görmek, ülkesini seven her insan gibi beni de derinden sarstı.

Şimdi soruyorum,

Her şey bu kadar alenen ortadayken, itiraf edenlerin her gün yeni bilgiler aktardığı şu günlerde çözülmeyi bekleyen bir terörist oluşumu korumaya, kollamaya yönelik bu söylem niye?

248 şehidimizin ve 2 bin yaralımızın hakkını, hukukunu ve emanetini korumak, kollamak varken milletin sırtına vurulan bu hançer niye?

Yenikapı ruhuyla birliğimizi perçinleyen tabloyu yerle bir etmek niye?

Güzel ayakkabılarla cennet olan ülkemde çocuklarımızla koşmak varken postalların altında bu eziklik niye?

Kılıçdaroğlu 16 Nisan’da CHP’de 8’nci yenilgisini tadacak. CHP, ülkesini ve milletini seven siyasi bir oluşumdur. Genel başkanlarının arka bahçelerine aldığı terör örgütleri her gün CHP’yi içten içe çürütüyor. Kontrolsüz bir genel başkan partisini uçurumun eşiğine getirdi.

Umarım 16 Nisan’dan sonra CHP tabanı kendine gelecek ve bu kötü gidişata bir dur deyip, uçurumun kıyısından özüne dönecek..!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.