banner249

Zeybekci gelinlik fuarı’nda

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı (If Wadding Fasion-IWF) 2019’un İzmir Fuarının açılışına katıldı. Ayrıca 2. Deri ve Deri Konfeksiyonları Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Zeybekci gelinlik fuarı’nda
banner240

Zeybekci, İzmirFuar alanındaki Gelinlik Fuarı protokol girişinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından karşılandı. Zeybekci, protokol bölümünde yan yana oturduğu Aziz Kocaoğlu ile bir süre samimi, kulak kulağa sohbet etti. Kocaoğlu, fuar ve fuar alanıyla ilgili Zeybekci’ye bilgi verdi.

Zeybekci, daha sonra Kocaoğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ile birlikte açılışın gerçekleştirileceği bölüme geçti.

Açılış konuşmalarının ardından, Gelinlik Tasarım Yarışması’nda finale kalan tasarımların sergilendiği defileyi ve dereceye girenlere yönelik ödül törenini izleyen Nihat Zeybekci, diğer protokol üyeleriyle fuardaki standları gezdi, işyeri temsilcileriyle sohbet etti, hayırlı işler diledi.

Fuarda vatandaşın da ilgisiyle karşılaşan Zeybekci, talepler üzerine sık sık özçekim gerçekleştirdi.

Zeybekci daha sonra Fuarİzmir’in başka bir holünde, Kocaoğlu, Özgener ve Yorgancılar’la birlikte 2. Deri ve Deri Konfeksiyonları Fuarı’nın kurdelesini keserek açılışını gerçekleştirdi.

Buradaki stantları da ziyaret eden Zeybekci, daha sonra fuardan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER