banner249

Yükü kendisinden ağır çocuğun mücadelesi kameralara böyle yansıdı

İzmir’de sokaklarda ekmek parasını omuzlarında kendinden daha ağır yük taşıyarak kazanan bir çocuğun, kilosundan fazla olan el arabasını kaldıramayarak dakikalarca mücadele etmesi vatandaş kamerasını yansıdı. Küçük çocuk, pes etmeyerek dakikalarca verdiği mücadele ve azmiyle örnek oldu.

banner240

Çöplerden geri dönüşümde kullanılabilecek atıkları toplayarak aile bütçesine katkı koymaya çalışan 11-12 yaşlarındaki bir çocuk, İzmir sokaklarında hayat mücadelesi vermesi bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

KİLOSUNDAN FAZLA OLUNCA KALDIRAMADI
O görüntülerde, topladığı atık ve kağıtları iki tekerlekli el arabasına tıka basa dolduran çocuğun, uzun süre arabayı kaldıramaması dikkat çekti. Zorlukla çektiği arabayı kaldıramayınca tüm gücüyle yüklenen çocuğu, kilosundan fazla olan el arabası havaya kaldırdı. Pes etmeyen çocuk en sonunda hızlıca yüklenerek el arabasını kaldırmayı başardı.
Akranları okula gidip sokakta oyun oynarken İzmirli çocuk, yaşam mücadelesinde azmiyle örnek oldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 13:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Murat tok
Murat tok - 5 yıl Önce

Günde 3 simit cay içse 6tl, 10 günde 60 1 ayda 180tl bunlar zengin yaaa,,, ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN gidin Suriyeli besleyin askeri ücret 2020 liraymış 5 kişilik aile 900 lira harcıyor Muş ayda vs diye milleti kandırdın bizim çocuklarımız yükün altında ezilsin Suriyeli evine internet bağlatsın akşama kadar çalmış gibi yatsın ALLAH BU ÜLKEYİ BU HALE GETİRİNLERİN BUNA SESSİZ KALANLARIN CEZASINI VERİR ELBET HA BU DÜNYADA HA ÖTE DİYARDA

SIRADAKİ HABER