banner249

Yaşlı adama sokak ortasında kurşun yağdırdı

İzmir’in Buca ilçesinde önceden kavgalı olan 2 kişi sokak ortasında karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesiyle taraflardan biri silahını çıkartarak, kavgalısına kurşun yağdırdı. Göğsünden vurulan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yaşlı adama sokak ortasında kurşun yağdırdı
banner240

İzmir’in Buca ilçesi Göksu Mahallesi’nde önceden kavgalı olan 61 yaşındaki Adem Yıldırım ile Orhan I. sokakta karşılaştı. Başlayan tartışma bir süre kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Orhan I. yanında taşıdığı tabanca ile Yıldırım’a art arda ateş etti. Yakındaki bir binanın kapısına çok sayıda mermi isabet ederken, Yıldırım ise göğsüne isabet eden mermi ile kanlar içerisinde yere yıkıldı. Şüpheli Orhan I., ise hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Hastanede yaşamını yitirdi

Silahla seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken, ağır yaralı durumdaki Adem Yıldırım, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ameliyata alınan yıldırım tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Firari şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı

Öte yandan, olay yerinden kaçan O.I.’yı yakalamak için polis ekiplerince geniş çaplı soruşturma başlatılırken, Orhan I.’nın uyuşturucu madde sattığı ve Adem Yıldırım’ın kendisini ihbar ettiği için aralarında husumet oluştuğu ileri sürüldü. Polis tarafından soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER