banner249

Cani evlat! Annesini öldürüp saklamış!

İzmir’in Buca ilçesinde eve gelen misafirler şokla karşılaştı. Misafirliğe gittikleri evde kötü koku alan ailenin şikayeti üzerine ev sahibi, dini nikahlı eşinin annesinin arka balkonda ölü olarak buldu.

Cani evlat! Annesini öldürüp saklamış!
banner240

Dün akşam saatlerinde İzmir’in Buca ilçesi Yıldız Mahallesi 206/18 Sokak’ta dini nikahlı A.D. ve E.A. evlerine misafir davet etti. Misafirler evde kötü koku alınca A.D. kayınvalidesinin odasına gitti. Kapıyı açamayan A.D. arka balkondan içeri girmek istedi. Bu esnada balkonda kan olduğunu fark eden damat, kayınvalidesi Kazakistan uyruklu 55 yaşındaki Gülistan Aidorova’yı ölü olarak buldu.

EVLENMESİNİ İSTEMEMİŞ

İddiaya göre, birlikte yaşadığı imam nikahlı kocası A.D. ile resmi nikah kıymak isteyen Kazakistan uyruklu E.A. (29) bu duruma karşı gelen ve yaklaşık 1 hafta önce Kazakistan'dan Türkiye’ye yanına gelen annesi Gülistan Aidorova (55) ile tartıştı. Çıkan tartışmanın ardından E.A. annesi Aidorova’yı bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra ise annesinin kaldığı odayı kilitleyip cansız bedenini ise çuval içine koyarak arka balkonda sakladı.

Polisi arayarak durumu ihbar etti

Durumu aynı binanın 3’üncü katında yaşayan babasına bildiren A.D. babasının da gelmesiyle olayı polise ihbar etti. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Aidorova’nın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ekipler babanın ifadesine başvururken damat A.D ile 3 çocuk annesi cinayet şüphelisi eşi E.A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, Gülistan Aidorova’nın cansız bedeni ise savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER