banner249

Börek yüzünden genç kıza dehşeti yaşattı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde fırına gelen bir kişi istediği böreği alamayınca çıldırıp, evinden getirdiği satırla 20 yaşındaki çalışan kıza saldırdı.

Börek yüzünden genç kıza dehşeti yaşattı
banner240

İzmir’in Karabağlar ilçesi Çalıkuşu Mahallesi’nde bulunan fırına gelen bir müşteri istediği böreğin kalmadığını öğrenince çılgına döndü. Önce fırın çalışanı 20 yaşındaki Özge G.’ye hakaret etti. Kısa süre sonra tekrar gelen müşteri belinden çıkardığı satır ile önce tehditler savurdu ardından da tezgah ve tezgahtaki eşyalara vurdu. O esnada içeride bulunan müşteriler can havliyle iş yerinden dışarı çıkarken, fırın çalışanı genç kadın korku dolu anlar yaşadı. Yaşanan satırlı saldırı fırın içerisinde bulunan güvenlik kamerasınca anbean kayda alındı.

“Evden bıçağı alıp geliyor ve saldırıyor”

Devamlı müşterileri olan kişinin iş yerine gelerek börek istediğini, çalışanın ise börek kalmadığını söylemesi üzerine saldırıyı gerçekleştirdiğini söyleyen iş yeri sahibi Özgür Kaçmaz, “Gelen kişi börek istiyor. Çalışan arkadaşımızda börek olmadığını söyleyince müşterilerin içerisinde bağırmaya başlıyor. Kız arkadaşım da şahıs bağırmaya başlayınca onu dükkandan dışarı çıkarıyor ve bir şey vermiyor. Evi yakında olduğu için evden bıçağı alıp geliyor ve saldırıyor. Zorla birkaç parça ürün alıyor ve kaçıyor. Devamlı gelen müşterimiz, kendisini tanıyoruz. Herhalde rahatsız olduğu için böyle yapıyor” dedi.

İş yeri çalışanı Özge G.’nin saldırgandan şikayetçi olduğu ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER