banner249

2 canımızı kara toprağa verdik

İzmir’in Bergama ilçesinde yaşayan ve üniversite sınavına hazırlanmak için Afyonkarahisar’a giden üniversite öğrencisi eski dersanesindeki öğretmenleriyle pikniğe giden Ezgi Aslanbek, piknik dönüşü hayatını kaybetti. Bir diğer kötü haber ise İzmir’in Bornova ilçesinde ev yapımı alkol kullandıktan sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

2 canımızı kara toprağa verdik
banner240

Afyonkarahisar-Konya yolunda Fatih Nizamiye Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.T. idaresindeki 03 BM 376 plakalı otomobil, S.Y. yönetimindeki 06 BN 6432 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan S.Y.’nin kullandığı araç, yol ortasındaki refüjde bulunan elektrik direğine çarptıktan sonra yan yatarak durabildi. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis, 112 Acil Servis ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yan yatarak durabilen araçtaki 22 yaşındaki Ezgi Aslanbek’in öldüğünü belirlerken, ardından yaralanan H.İ.K.’yi ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

En büyük hayali matematik öğretmeni olmak olan Balıkesir Üniversitesi ikinci sınıf öğrencisi olan Ezgi Aslanbek baba evi Bergama’ya getirildi. Genç kızın naaşı, Ovacık Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan mezarlıkta gözyaşları ile defnedildi. Cenazeye Aslanbek’in yakınları, üniversiteden arkadaşları, sevenleri ve yaklaşık 20 yıldır AFAD’da çalışan babası Selahattin Aslanbek’in mesai arkadaşları da katıldı.

Bir diğer kötü haber de yine İzmir’in Bornova ilçesinde meydana geldi. Konservatuar öğrencisi 25 yaşındaki Berna Özcan aldığı ev yapımı alkol sonrası fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve burada hayatını kaybetti.

26 Haziran günü saat 07.00 sıralarında ilçeye bağlı Erzene Mahallesi'ndeki bir evde meydana gelen olayda, iddiaya göre gece Berna Özcan (25) ve iki arkadaşı ev yapımı içkiden içtikten sonra uykuya daldı. Özcan, sabah bir anda fenalaşınca durum sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine Berna Özcan, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı öğrencisi olduğu öğrenilen Berna Özcan'ın cansız bedeni, savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından Özcan’ın cenazesi memleketi Kemalpaşa ilçesine getirildi. Özcan’ın naaşı, Bağyurdu Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından götürüldüğü Bağyurdu Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER