banner249

Yangın can aldı

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük Mahallesi’nde meydana gelen yangında, yalnız yaşayan ve eşi 20 gün önce ölen yaşlı kadın hayatını kaybetti. Annesinin öldüğünü öğrenen ve "Annemiz gitti" diye feryat eden Tevfik Kayacıoğlu'nun sözleri ise yürekleri dağladı.

banner240

Alınan bilgilere göre, Ödemiş’in Gölcük (Zeytinlik) Mahallesi, Kur'an Kursu sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evden yükselen dumanları fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Alevlerin yükseldiği eve gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulunurken, ekipler yoğun çaba sarf etti. Yangın söndürüldükten sonra içeriye giren ekipler, evde yalnız yaşadığı öğrenilen 76 yaşındaki Ömriye Kayacıoğlu’nun yanmış halde cansız bedenini buldu. 

OĞLU "ANNEMİZ GİTTİ" DİYE FERYAT ETTİ, YÜREKLERİ DAĞLADI 
Eşi Ali İhsan Kayacıoğlu’nun yaklaşık 20 gün önce vefat etmesi sonrası yalnız yaşamaya başladığı öğrenilen Ömriye Kayacıoğlu’nun oğlu Tevfik Kayacıoğlu ise söndürme çalışmalarını yaşlı gözlerle izleyip “Annemiz gitti” diye feryat etti. Yangının çıkış sebebiyle ilgi soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2018, 10:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER