banner249

Valiz cinayetinde flaş gelişme!

İzmir'de 7 Haziran'da sazlık alanda valiz içerisinde cesedi bulunan kadının katil zanlısı ile olayla bağlantısı tespit edilen 7 şüpheli yakalandı. 

Valiz cinayetinde flaş gelişme!
banner240

İzmir’in Menemen ilçesi Seyrek Mahallesi'nde 7 Haziran'da yaşanan olayda, sazlık alanda valiz içinde cesedi bulunan kişinin Melahat Mersinli (66) olduğu tespit edilmiş ve ölen kadının yakın çevresini takibe alınmıştı. Valizin atıldığı bölgede titizlikle toplanan delilleri mercek altına alan polis ekipleri; ayak izi, kıl ve doku örneklerini de didik didik inceledi. 

Daha sonra yapılan incelemelerde ise Melahat Mersinli'nin katil zanlısı olduğu tespit edilen Ö.K. için yakalama kararı çıkartıldı. Ölen kadının yakını olduğu öğrenilen zanlı, gizlendiği eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Polis, olayla bağlantısı bulunan ve şüpheliye yardım ettikleri öne sürülen 7 şahıs daha gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemleri için İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. 
Öte yandan şüpheli Ö.K.'nin çeşitli suçlardan sabıkasının olduğu belirtildi. Cinayet zanlısının, Melahat Mersinli'den para istediği ve bunun için de tartıştıkları da iddia edildi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER