banner249

İntihar etmek isterken mahalleyi yakacaktı

İzmir’de ailevi sorunlar yaşayan bir kişi az daha büyük bir faciaya neden oluyordu. Evde bulunan tüpün hortumunu kesip çakmakla yakan kişi kendisi ile birlikte 4 kişiyi daha yaraladı.

İntihar etmek isterken mahalleyi yakacaktı
banner240

İzmir’in Konak ilçesi Çınartepe Mahallesi’nde ailesiyle tartışan ve eşi tarafından terk edilen Barış A. evdeki mutfak tüpünün hortumunu kesti. Ardından çakmak çakarak büyük bir patlamaya neden oldu. Büyük korku uyandıran patlamayı duyan mahalle sakinleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri de meydana gelen yangına müdahale etti. Patlamanın etkisiyle dairedeki camların patladığı, demir korkulukların ise yerinden fırladığı görüldü.

Kendisiyle birlikte 5 kişi yaralandı

Evdeki patlamanın etkisiyle savrulan camlar ve demirler, o sırada sokakta bulunan aynı aileye mensup Çağlar Ç.(45), Rüzgar Ç. (5), Ada Ç. (9) ve Elisa Ç.’ye (7) isabet etti. Yaralılar kendi imkanlarıyla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderken, sağlık ekiplerinin müdahalesinde ağır yaralandığı belirlenen Barış A. da sağlık ekipleri tarafından ambulansla aynı hastaneye gönderildi. Diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER