banner249

Göçük faciasında 1 işçinin cansız bedenine ulaşıldı

İzmir'de, metro yer altı parkında yaşanan göçük sebebiyle toprak altında kalan işçilerden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Mehmet Çiftçi'nin (69) cansız bedeni toprak altından çıkartılırken, kayıp olan diğer işçi Mehmet Ali Yalçın'ın bulunması için çalışmalar sürüyor. 

Göçük faciasında 1 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
banner240


Konak ilçesinde bulunan Halkapınar semtinde, metro vagonları için yapılan yeraltı park alanının inşaatında geçtiğimiz Çarşamba günü bir göçük meydana gelmişti. Arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, günler sonra kayıp iki işçiden biri olan Mehmet Çiftçi'den (69) acı haber geldi. Gece boyunca devam eden çalışmalarda ekipler, yer altını gözlemleyen sismik bir cihazla cesede ulaştı. Cesede ulaşan ekipler, Çiftçi’nin vücut bütünlüğü bozulmadan cansız bedeni çıkardı. Olay yerinde bekleyen Çiftçi’nin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. 

ELİNDEN TANIDI 
Cesedin çıkartılması sırasında Çiftçi’nin bir yakını, aşağıya inerek cesedi gözlemledi. Yakını, Çiftçi’yi elinden tanıdığını belirtti. Savcılık ise bunu yeterli görmeyerek, kesin tespit için cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürdü. 
Mehmet Ali Yalçın'ı (65) ise arama-kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER