banner249

CHP'de satırlı kavga!

İzmir’in Torbalı ilçesinde CHP’li ilçe delegesi ile Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı arasında çıkan tartışma satırlı kavgaya döndü. Ayırılan kavganın görüntüleri ise işyerinin kameralarına an be an yansıdı.

CHP'de satırlı kavga!
banner240

İzmir'in Torbalı ilçesinde CHP Torbalı İlçe delegesi A.S ile Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Y.S.Ö arasındaki tartışma satırkavgaya döndü. Saha çalışmalarında bulunmak üzere mahalle turu atmak isteyen Belediye Başkan Yardımcısı Y.S.Ö, etrafındakilerle birlikte bir kafeye oturdu. Bu esnada Eski Belediye Başkanı İsmail Uygur'un hayatını kaybetmesinin ardından gerçekleşen başkanlık seçimi sürecinde aralarında görüş ayrılığı bulunan ve bu yüzden husumet olduğu öne sürülen CHP’li İzmir İl Delegesi A.S. ile başkan yardımcısı arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında ilçe delegesi A.S, Başkan Yardımcısı Y.S.Ö'ye tekme attı. Kavgaya dönüşen olayı partililer ayırmaya çalıştı.

DELEGE SATIRLA SALDIRDI

Saldırıda hızını alamayaan delege A.S yanında bulundurduğu satırla Başkan Yardımcısı Y.S.Ö'ye saldırdı. Partililerin tekrar araya girmesi ile olay durulurken Başkan Yardımcısı A.S. hakkında saldırıya maruz kaldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Saldırı anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.
 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2021, 12:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER