banner249

Babasının ve engelli abisinin cansız bedeniyle karşılaştı

İzmir- Konak’ta sabah işe gitmek için uyanan genç kız, sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen babasının ve bedensel engelli abisinin cansız bedeniyle karşılaştı.

banner240

Olay İzmir’in Konak İlçesi’ne bağlı 1’inci Kadriye Mahallesi 711 Sokakta bulunan bir evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre oğlu ve kızı ile birlikte kalan 65 yaşındaki Şahap Tiren, gece ısınmak için sobayı yaktı. Baba Tiren ile doğuştan zihinsel ve bedensel engelli olan oğlu Seçkin Tiren (40) sobanın bulunduğu odada yatarken kızı Seçil Tiren (26) ise ayrı bir odada yattı.

Sabah işe gitmek için kalkan Seçil Tiren, evden gelen koku üzerine babasının ve abisinin bulunduğu odaya girdi. Odada babasının ve abisinin hareketsiz yattığını gören genç kız, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolün ardından baba ve oğlun hayatını kaybettiğini belirledi. Baba ve oğlun cansız bedenleri savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor
 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 12:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER