banner249

Annesinin öldürdüğü genç kız Denizli’de defnedildi

İzmir'in Buca ilçesinde annesi tarafından öldürülen Zeynep Vural Denizli'de defnedildi.

Annesinin öldürdüğü genç kız Denizli’de defnedildi
banner240

Aslen Denizli Baklanlı olan ve annesi tarafından uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle eşarpla boğarak öldürülen 29 yaşındaki Zeynep Vural, yapılacak otopsinin ardından memleketi Baklan'da gömüldü.

OLAY

Buca'ya bağlı Laleli Mahallesi 421 Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. A.V., adındaki kadın, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek "Kızımı öldürdüm" diyerek polis ekiplerine teslim oldu. Şüpheli kadının iddiası üzerine ekipler, kadını gözaltına alırken, verdiği ifade üzerine adrese 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese giden sağlık ekipleri, A.V.'nin kızı 29 yaşındaki Zeynep Vural'ın boğularak öldüğünü belirledi. Polis ekipleri, evde bulunan A.V’nin eşi S.V. ve oğlu Ö.V.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin verdikleri ilk ifadede, dün anne ve kızın tartıştığını, daha sonra anne A.V.’nin kızını boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Meltem Avcı
Meltem Avcı - 3 yıl Önce

aileyi canından bezdirmiş. bir anne evladını öldürecek kadar gözü döndüyse kim bilir kadına ne zulüm etmiş. annesi ifadesinde kızının kendisine ve babasına şiddet uyguladığını bundan dolayı polise daha önce şikayetçi olduğunu söylemiş. insanlar annesi yaşasın diye kendi canını vermek ister, böyleleri de anneleri dövmeye çalışıp kusmuk temizlettirirler. Allah yardım etsin o aileye

SIRADAKİ HABER