banner249

Alevlerin ortasında kalan itfaiyeciyi arkadaşları kurtardı 

İzmir’de bir evde sobadan çıktığı tahmin edilen yangın korku dolu anlar yaşattı. Alevlerin ortasında kalan itfaiye eri, yangının arasından ekip arkadaşları tarafından kurtarıldı. 

banner240

Alınan bilgilere göre, İzmir’in Konak ilçesinde Eşrafpaşa’da bir evde akşam saatlerinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangın, bir anda çatıyı tutuşturdu. Alevler, saniyeler içerisinde evi kapladı. Durum hemen itfaiye ekiplerine bildirildi. Altı itfaiye aracı, olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Evden yükselen alevler ise herkesi korkuttu. Yangın sonrası mahalleli de sokağa döküldü ve panik yaşandı. 

YANICI MADDELER BİR ANDA PARLADI, EKİPLER ZOR ANLAR YAŞADI 
İtfaiye ekiplerinin çalışması sırasında yol trafiğe kapatılırken, ekipler alevleri kontrol altına alabilmek için büyük uğraş verdi. 
Yanıcı tahtaların biranda parlaması ise ekiplere zor anlar yaşattı. Bir itfaiye eri, alevlerin arasında kısa süre kalırken, personel, arkadaşları tarafından alevlerin arasından çekip çıkarıldı. Yangın, yaklaşık iki saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Alevlere teslim olan evde ise büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, olayda ölen ya da yaralananın olması herkese rahat bir nefes aldırdı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 09:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER