banner249

3 erkek öğrenci, 14 yaşında kız çocuğuna tecavüz etti

İzmir'de 3 erkek öğrenci, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulundu. Kız çocuğu, erkek öğrencilerin yakınları tarafından olayı anlatmaması için tehdit edildi.

3 erkek öğrenci, 14 yaşında kız çocuğuna tecavüz etti
banner240

İzmir'deki Balçova Anadolu Lisesi'nde okuyan iki öğrenci ile başka bir lisede okuyan bir erkek öğrenci, 14 yaşındaki kız öğrenciye cinsel saldırıda bulundu. Şubat tatilinde meydana gelen olayın duyulması üzerine, erkek öğrenciler Çocuk Islahevi'nde tutulurken, kız öğrencinin de devlet korumasındaki yurtta 1 gün kaldığı ve olayı anlatmaması için olaya karışan erkek öğrencilerin yakınları tarafından tehdit edildi.

İzmir'de Balçova Anadolu Lisesi'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi B.B ve B.K ile başka bir Anadolu Lisesi'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi B.K, İ.G'ye cinsel saldırıda bulundu.

ARKADAŞLARINA ANLATTILAR

Olay, kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunan öğrenciler B.B ve B.K'nin arkadaşlarına anlatması ile ortaya çıktı. Arkadaşları, olayı anlatan B.B ve B.K'ye tepki gösterdi.

İ.G ise olayı öğrenim gördüğü okuldaki din kültürü öğretmeni ile rehberlik öğretmenine anlattı.

KIZ ÇOCUĞU TEHDİT EDİLİYOR

Balçova Anadolu Lisesi'nde olayın duyulmasının ardından cinsel saldırıyla suçlanan B.B ve B.K, okuldan ayrılmak için 8 Şubat Cuma günü nakil talebinde bulundu. 11 Şubat Pazartesi günü Balçova'daki özel bir liseye nakilleri gerçekleşen öğrencilerin, 13 Şubat Çarşamba günü ise evlerinden polis tarafından alınıp çocuk ıslahevine konulduğu öğrenildi.

İ.G'nin devlet korumasındaki yurtta 1 gün kaldığı öğrenilirken, olayı anlatmaması için cinsel istismar olayına karışan erkek öğrencilerin yakınları tarafından tehdit edildi.

OKUL MÜDÜRÜ OLAYI DOĞRULADI

Balçova Anadolu Lisesi Müdürü Fehmi Yılmaz ise yaptığı açıklamada olayı doğruladı. Ancak Fehmi Yılmaz, cinsel saldırı ile suçlanan öğrencilerin kendi okulları öğrencileri olmadığını öne sürerek, "Olayın bizimle ilgisi yok. Okul dışında meydana gelmiş. Öğrenciler bizim okulunun öğrencileri değil. Eskiden bizim okulda okumuşlardı" dedi.

Müdür Yılmaz, cinsel istismarla suçlanan öğrencilerin hangi yıllar okullarının öğrencisi olduğu hakkında bilgi veremeyeceğini ve olayın Savcılık tarafından soruşturulduğunu kaydetti.

Cin istismar ile suçlanan öğrencilerin 11 Şubat 2019 Pazartesi günü nakillerini almalarına kadar Balçova Anadolu Lisesi öğrencisi olduklarının bilinmesine rağmen, Müdür Yılmaz'ın kendi okullarının öğrencisi olmadığını söylemesi dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 09:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER