banner249

2 kişinin öldüğü çatışmayla ilgili flaş gelişme

İzmir'in Menemen ilçesinde çocuklarının kavgasının ardından çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti. Silahlı çatışmayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

2 kişinin öldüğü çatışmayla ilgili flaş gelişme
banner240

İzmir'in Menemen ilçesi Mermerli Mahallesi'nde çocuklar arasında kavga çıktı. Ailelerin de karıştığı kavga yeniden alevlenerek gece saatlerinde silahlı çatışmaya döndü. Çatışmada kavga eden gruplardan vücuduna mermi isabet eden Mehmet Arpak (44) ve Salih Kılıç (48), ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevkedildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılardan Mehmet Arpak, ambulansla Menemen Devlet Hastanesine, Salih Kılıç ise Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılar müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Cenazeler, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


2 şüpheli tutuklandı
Yapılan çalışmalar neticesinde silahlı çatışmaya karıştığı tespit edilen Sercan K. ve Tarık D., gün içerisinde polis ekiplerince yakalanarak ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER