Denizli ve ilçeleri haber sitesi

Ege’nin en büyük diş hastanesi Denizli’de açıldı

Gündem

denizli’de diş hekimleri gökhan cankır, Åženol akyol, hilmi güngör ve musa akyol, ortaklığı ile kurulan ‘ege sümer ağız ve diş sağlığı merkezi’ düzenlenen törenle açıldı.

İstasyon caddesinde 7 katlı hastanenin toplam 1750 metre kare kapalı alanıyla fiziksel olarak bölgenin en büyük diş hastanesi olma özelliğini taşıdığını belirten hastane ortaklarından diş hekimi Gökhan Cankır, hastanede 20 kişiye de istihdam sağladıklarını söyledi.

7 katlı hastanenin 7 gün 24 saat esasına göre çalışacak şekilde dizayn edildiğini ifade eden Cankır, “Hastanemizde acil servisimizden, hasta dinlenme odasına, bekleme salonlarından, ameliyathaneye, otoparkımızdan engelli hastalar için özel hazırlanmış bölümlere kadar birçok özellik bulunuyor. Hastanemizde 4 ortak bizlerle birlikte 7 hekim görev yapacak.

Hastanemizde 12 muayene odamız mevcut. Hastanemiz binasında özel olarak oluşturduğumuz hijyen odamızda kullandığımız tüm tıbbı malzemeler steril ediliyor. Kişiye özel diş malzemelerimizle hastalarımıza en kaliteli ağız ve diş sağlığı hizmetini vereceğiz. Denizli’de büyük bir eksikliği açtığımız bölgenin fiziksel anlamdaki en büyük hastanesi ile biz ortadan kaldırıyoruz.” Şeklinde konuştu. Açılış konuşmalarının ardından Ege Sümer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılış kurdelesi DYP Denizli eski milletvekili Mehmet Gözlükaya ve CHP Denizli eski milletvekili Ali Rıza Ertemur tarafından kesildi.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.