banner249

Zorlukları beraber aşacağız

Honaz ilçesini ziyaret eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kol kola gireceğiz el ele tutuşacağız. Her türlü engeli zorluğu aşacağız” dedi.

Zorlukları beraber aşacağız
banner240

Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında gezilerini sürdüren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Honaz'ı ziyaret etti. 


Honaz programı kapsamında Menteşe, Aşağı Dağdere, Yukarı Dağdere, Akbaş, Gürlek, Emirazizli, Karateke ve Ovacık köylerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Zolan Büyükşehir ile birlikte köylerde yaşanacak değişime ilişkin bilgiler verdi.Gezisine Honaz Belediyesi'ni ziyaret ederek başlayan Başkan Zolan burada yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. 

Resmi olarak adayların açıklanmasından sonra Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ilk ziyaretini Honaz'a yapmış olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, "Bugün gerçekten bizim için çok önemli. Adaylığımızın resmi olarak açıklanmasından sonra Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan'ın Honaz'a gerçekleştirdiği bu ziyaret bizim için büyük önem arz ediyor. 

Gerek aday adaylığımız sürecinde gerek belediye başkanlığı yaptığımızda bize verdiğiniz desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Rabbim bize nasip ederse başkanımla beraber çok uyumlu bir şekilde Honaz'ımızın problemlerini çok hızlı bir şekilde çözüp hemşerilerimize büyük hizmetler sunacağımızdan hiç şüphem yok. Bu ziyaret biz çok mutlu etti. Şahsım ve Honazlılar adına çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın her zaman yanındayız sonuna kadar emrindeyiz" dedi. 

Honaz halkının her zaman şahsına gösterdiği sıcak ilginin kendisini memnun ettiğini dile getiren Başkan Zolan ise "Honaz her zaman bize sevgisini göstermiştir. İlgisini göstermiştir. Büyüklüğünü göstermiştir. Ben öncelikle başta başkanımız olmak üzere tüm Honazlılara teşekkür ediyorum. Yol arkadaşımız olarak gördüğüm Turgut Başkanımızla bu yolda beraber yürüyeceğiz. 

Tüm halkımızla birlikte tek derdimiz var; o da hizmettir, sizlerin hizmetkarı olmaktır. Buradaki arkadaşlarımız ekip arkadaşlarımızdır. Başka amaç gaye yok. Honaz'a hizmet etmek Denizli'ye hizmet etmektir. Son geldiğimden bu yana Honaz'da çok güzellikler olmuş. Geldiğimizde alt yapı çalışmaları vardı. Toz, çamur gibi olumsuzluklar vatandaşlara yansıyordu ama onlar bitmiş ve üst yapı da kendini göstermiş. 

Ben Turgut Başkanımızı tebrik ediyorum. Denizli'de ne varsa Honaz'da o olacak diyoruz. İnşallah büyükşehirle birlikte burada birçok güzel projeleri birlikte yapıp hizmete sunacağız. Çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz ve vatandaşlarımız bu güzellikleri görecek ve mutlu olacak, tek gayemiz budur. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ama bu birlik beraberlikle olacak. Kol kola gireceğiz el ele tutuşacağız. Her türlü engeli zorluğu aşacağız ve o güzelliğe inşallah hep beraber ulaşacağız" dedi. 

Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Menteşe, Aşağı Dağdere, Yukarı Dağdere, Akbaş, Gürlek, Emirazizli, Karateke ve Ovacık köylerine ziyaretler gerçekleştirdi. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Zolan, hem Büyükşehir ile yaşanacak değişimi anlattı hem de vatandaşlardan gelen istek ve talepleri aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER