banner249

Zeybekci’ye büyük görev!

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı’na seçildi.

Zeybekci’ye büyük görev!
banner240

Salı günü yapılan oturumda Komisyon üyeliğine seçilen Zeybekci üyeler arasında yapılan oylamada başkanlığa seçildi. Zeybekci’nin başkan olduğu komisyonda başkanvekilliğine AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Komisyon Sözcülüğüne ise AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu seçildi. 


Sanayici bir geçmişe sahip olduğu belirten Zeybekçi, ‘Gerek kendi ticari yaşamım içinde gerekse de belediye başkanlığım döneminde sanayici ve esnaf kardeşlerimizle hep içi içe oldum. Yeni dönemde de sanayici ve esnaf kardeşlerimle hükümet ve bakanlık arasında köprü olmaya çalışacağım. Benden önce bu görevi layıkıyla yapan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum’ dedi. 

Denizli Sanayisine hizmet verdikten sonra 2002 yılında AK Parti kuruluşunda yer alan ve İki dönem Denizli Belediye Başkanı seçilen Zeybekçi, 24. Dönemde Milletvekili seçilmişti. AK Parti MKYK üyesi de olan Zeybekçi 2 yıl komisyon başkanı olarak görev yapacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER