banner249

Zeybekci, CHP’li o vekil için çok sert konuştu

ak parti denizli milletvekili nihat zeybekci, chp aydın milletvekili bülent tezcan'ın 2006 yılında oynanan fenerbahçe-denizlispor karşılaşması için ''galatasaray kulübü tarafından denizlispor'a teşvik pirimi verildiği'' iddiasını ortaya atarak, bir iftiranın peşine düştüğünü ifade etti.

Zeybekci, CHP’li o vekil için çok sert konuştu
banner240
Zeybekci, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye;de siyasetçilerin siyaseti artık ;;başkalarına çamur at izi kalsın;; düşüncesiyle yapmaması gerektiğini belirtti. Önceki ay CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan;ın TBMM;de düzenlediği basın toplantısında, 2006 yılında oynanan Fenerbahçe-Denizlispor karşılaşması için ;;Galatasaray Kulübü tarafından Denizlispor;a teşvik pirimi verildiği;; yönünde iddiaları dile getirerek, dönemin belediye başkanı olarak şahsına suç atfettiğini ifade eden Zeybekçi, şunları kaydetti, ;;Eğer konu yalnızca şahsımla ilgili olsaydı, her sorumlu siyasetçi gibi bizim yapacak çok işimiz var böyle sorumsuz seslere dönüp bakamayız deyip, sarf edilen sözleri milletimin sağduyusuna havale eder geçerdim. Yalnız had aşılmış mesele sorumsuzluğun da ötesine geçmiştir. CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan siyaset yapma mantığı ile bir iftiranın peşine düşmüştür. Pis bir oyunla kendini öne çıkarmayı düşünerek milletin en itibarlı kurumu olması gereken siyaset kurumuna ihanet ettin. ;Çamur at izi kalsın; mantığıyla bana, Denilispor;a ve Denizli;ye kapkara bir çamur attın. Muhtemelen yazılı, görsel ve sosyal medyada yer aldın ve amacına ulaştın, ama temiz siyaset adına üzülerek uyarıyorum, ellerin kirlendi o çamurdan artık tuttuğun her şey kirlenecek.

Milyonlarca insanın oy verdiği, gönül verdiği, ülkemin en eski siyasi partisi CHP;nin grup yönetimini sorumluluğa ve göreve davet ediyorum. Eğer bu kirli anlayışı CHP olarak kabul etmediğinizi ilan etmezseniz, siyasetin onurunu kendi şahsi menfaatine kurban eden bu milletvekilini milletten ve meclisinden özür dilemeye davet etmezseniz, kurumsal olarak siz de iddiasını ispat edemeyen müfterilerden olursunuz.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER