banner249

Yunanistan;daki grev Kuşadası;na yaradı

yunanistan'da, ab ve imf'den tahsis edilen kredi karşılığında hükümetin almayı taahhüt ettiği 13,5 milyar avroluk kemer sıkma önlemlerinin parlamentoda görüşülmesi öncesi dün başlayan genel grev, kuşadası limanı'na yaradı.

Yunanistan;daki grev Kuşadası;na yaradı
banner240
İspanya;nın Barcelona kentinden hareket eden ABD kruvaziyeri ;;Splendour Of The Seas;;, uğrak noktaları arasında Atina;nın da bulunduğu son Akdeniz turunda, Yunanistan;daki genel grev nedeniyle rotasını değiştirerek, çoğunluğu ABD vatandaşı 2 bin 71 yolcusuyla birlikte Kuşadası Limanı;na yanaştı.

Atina yerine Kuşadası;na gelen ABD;li turistlerin bir bölümü Efes Antak Kenti ve Meryemana Evi;ne düzenlenen turlara katılırken bir bölümü ise Kuşadası şehir merkezinde kalarak alışveriş yapmayı tercih etti.

Kruvaziyerin Türkiye acentesi İstanbul Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Adnan Tuncay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yunanistan;daki grev nedeniyle ;;Splendour Of The Seas;; kruvaziyerinin rotasını Kuşadası;na çevirmesinin, Türk turizmi açısından sevindirici olduğunu ifade etti.

Rota değişikliği ile birlikte Kuşadası Limanı;na, daha önce planladıkları tur sayısını da aşmış olduklarını dile getiren Tuncay, aynı kruvaziyerin 14 Kasım;da daha önce planlanan bir başka tur kapsamında yeniden Kuşadası;na geleceğini sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER