banner249

Yüksel, Babadağlı hemşerileriyle iftarda buluştu

ak parti denizli milletvekili mehmet yüksel, babadağ ilçesinde hemşerileriyle bir araya geldi. yüksel; “doğduğumuz topraklara hizmet etmek ve hemşerilerimizin yüzlerinin güldüğüne şahit olmak bizleri mutlu etmektedir” dedi.

Yüksel, Babadağlı hemşerileriyle iftarda buluştu
banner240
Ak Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Babadağlı hemşerileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Milletvekili Mehmet Yüksel’in yanı sıra, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, İlçe Başkanı Salim Demirezen, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, köy muhtarları ve çok sayıda Babadağlı katıldı.

İftar yemeği öncesi köy muhtarlarıyla toplantı yapan Milletvekili Yüksel, köylerin sorunlarıyla yakından ilgilendi ve sorunların çözümüne ilişkin önerileri İl Genel Meclis Başkanı Gürlesin ve Milletvekili Nihat Zeybekci ile birlikte değerlendirdiler. Daha sonra orucunu Babadağlı hemşerileriyle birlikte açtı. Ramazan ayının rahmet, merhamet ve bereket ayı olduğuna dikkat çeken Milletvekili Yüksel, İlçe genelinde yaşanan sorunlar başta olmak üzere, ilçeye gelecek olan yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yüksel, “Babadağ ilçemiz bizim doğduğumuz topraklar, bu topraklara ve burada yaşayan hemşerilerimize hizmet etmek bizim öncelikli görevimizdir. İlçemize hizmetlerin gelmesi için Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Bilindiği gibi Gündoğdu mahallemiz heyelan bölgesinde olduğundan olası bir heyelana karşı afet evleri yapılması gerekiyordu. Hep birlikte konunun takipçisi olarak TOKİ marifetiyle afet evlerinin yapılmasını sağladık. Yapılan bu evlerin dağıtımı Gündoğdu mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza uygun ödeme koşullarıyla verildi. Hemşerilerimizin büyük çoğunluğu şu anda bu aldıkları evlerine yerleştiler. İlçemize yapılmasını planladığımız Kapalıspor Salonumuzun inşaatını başlattık.

Yine Babadağlı hemşerimiz Ahmet Nazif Zorlu tarafından yapılan Anadolu Öğretmen Lisesinin inşaatında son aşamaya yaklaşıldı. İlçemiz sınırları içerisinde Geriatri merkezi yapılmasına ilişkin girişimlerde son aşamaya gelindi, ödeneği ayrıldı, yer konusu da çözüme kavuştuğunda hemen inşaatına başlanacak. Kısacası Babadağ’ımıza hizmet etmek, siz hemşerilerimizle birlikte bizim temel görevimizdir. Yine ilçemize bağlı köylerimizin yaşam kalitesini artırmak için her türlü çalışmayı gerçekleştirmek için gayretimizi sergilemeye hep birlikte devam edeceğiz. Tek dileğimiz ve beklentimiz, Yeter ki İnsanımız mutlu olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER