banner249

Yüksekçıta Basketbolda isminin hakkını vermeye devam ediyor

Denizli'de Lise A gençler kategorisinde şampiyon olan  Özel Yüksekçıta A.L Basketbol Genç A takımı adını Türkiye yarı finallerine yazdırdı.

Yüksekçıta Basketbolda isminin hakkını vermeye devam ediyor
banner240

Denizli'de Lise A gençler kategorisinde şampiyon olan  Özel Yüksekçıta A.L Basketbol Genç A takımı Edremit’te düzenlenen Okul Sporları Basketbol Genç A bölge finallerinde grubundaki tüm maçları kazanarak adını Türkiye yarı finallerine yazdırdı. Denizli’de oynadığı tüm maçları farkli skorlarla kazanarak Denizli şampiyonu olma başarısını gösteren Yüksekçıta’nın gençleri aynı başarıyı Balıkesirin Edremit ilçesinde gerçekleşen bölge finallerinde de devam ettirdi. Özel Yüksekçıta A.L, C grubunda Konya, Çanakkale şampiyonları ve Aydın ikincisi ile karşılaştı.

Grubun ilk maçında Aydın Spor Lisesini farklı bir skorla yenerek gruptaki ilk galibiyetini aldı. Grubun ikinci maçında maçın başından sonuna kadar skor avantajını elinde tutan Yüksekçıta’nın gençleri 70-61 lik skorla Konya birincisi olan Sınav Koleji engelini de aştı. Grubun son gününde Çanakkale şampiyonunu yenmeyi başaran Yüksekçıta A.L grubu birinci tamamlayarak Yüksekçıta Okullarını ve Denizli'yi Türkiye yarı finallerine taşıdı. Okul Sporları Basketbol Türkiye yarı finalleri 16-19 şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER