banner249

Yönetimden takıma tam destek

Denizlispor, cumartesi günü oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçı için sabah saatlerinde Kütahya’ya hareket ederken, yönetimin de tam kadro maçı izleyeceği ve takıma destek vereceği öğrenildi.

Yönetimden takıma tam destek
banner240

PTT 1. Lig takımı Denizlispor, ligin 15'inci haftasında karşılaşacağı Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktı. Sabah saatlerinde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bir araya gelen yeşil-siyahlılar daha sonra karayolu ile Kütahya’ya hareket etti. Sarı kart cezalısı olan Ömer ve Bülent Ertuğrul’un da kafilede bulunduğu öğrenilirken, Denizlispor yönetiminin de tam kadro deplasmana gittiği kaydedildi. 


Takım olarak galip gelmek için futbolcuların ellerinden geleni yapacağına inandığını belirten Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Parayla pulla işimiz yok. Bu konuda sıkıntımız da yok. Güçlü bir yönetim kurulumuz var. Her sıkıntının altından kalkabilecek güçteyiz. Bizim tek ihtiyacımız olan şey destek. 

Tüm Denizli halkının desteğini arkamıza aldığımız takdirde Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum" dedi. Futbolculara prim müjdesi de veren Özsoy, ''Tavşanlı Linyitspor ve Fethiyespor maçlarından galip geldiğimiz takdirde bizde yönetim olarak üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu. Öte yandan Cumartesi günü 13:30’da oynanacak maçı Hakan Ceylan’ın yöneteceği açıklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER