banner249

Yol sorunu kalmayacak

Ak Parti Çameli Belediye Başkan adayı Cengiz Arslan, Çameli ilçesinin en büyük problemi olan yol sorununu çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Yol sorunu kalmayacak
banner240

Ak Parti Çameli Belediye Başkan adayı Cengiz Arslan, Yüz Haber imtiyaz sahibi Bilal Kırboğa ile bir araya geldi. Çameli ilçesinin sorunlarını bildiklerini, büyükşehir ile birlikte bu sorunların tamamen sona ereceğini dile getiren Arslan, “ilçemizin başlıca sorunları; yol, sağlık ve eğitimdir. Bu sorunlar bizimle birlikte sona erecek” dedi. 


YOL SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK 
Çameli’nin yıllardır bitmeyen çilesi olarak bilinen yol probleminin artık sorun olmaktan çıkacağını dile getiren Cengiz Arslan, “Çameli ilçesi yıllardır yoldan çekti. Ama bu sorunu çözmek için gerekli girişimlerde bulunduk. Şu anda ihalesini gerçekleştirdiğimiz yolumuz için önümüzdeki günlerde Bakanımız incelemelerde bulunacak. Daha sonrada yolumun yapımına başlayacağız. İnşallah 2014’de kabasını, 2015 yılında da bunun asfalt kısmını tamamlamayı planlıyoruz. Bu yolun tamamen takipçisi olacağız. Önümüzdeki iki yıllık süreçte yolu vatandaşımızın hizmetine kazandıracağımızı düşünüyoruz. Gece gündüz bu yolla ilgili çalışmalarımız devam edecek” sözlerini kaydetti. 

HASTANEMİZİ YENİLEYECEĞİZ 
İlçenin ikinci büyük sorununun sağlık alanında olduğuna dikkat çeken Ak Parti Belediye Başkan adayı Cengiz Arslan, şu anda ilçemizde bir hastane ve bir hekim bulunmaktadır. Yeterli uzman olmadığı gibi doğumhanemiz ve ameliyathanemiz çalışmıyor. Yeni Devlet Hastanesinin yapılması için girişimlerde bulunduk. Yer tashihini gerçekleştireceğimiz hastanemiz için önümüzdeki günlerde ihale düzenleyeceğiz. Yeni hastane binamızın tamamlanmasının ardından daha fazla hekim ile ameliyathane ve doğumhanemizde hizmete girmiş olacak” dedi. 

OKUL SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ
20 bin nüfuslu Çameli ilçesinde bir tane çok programlı lise bulunduğunu ifade eden Arslan, Çameli ilçesine bir lisenin yeterli geldiğini düşünmüyoruz. En kısa zamanda İmam Hatip Lisesi, Meslek Lisesi ve en önemlisi Anadolu Lisesini ilçemize kazandırma düşüncemiz var. Bunlarla ilgili bakanlıklarla görüşmelerimiz başladı. Aynı zamanda da yol çalışmasıyla birlikte sayın rektörümüzün bize sözü var. Yol çalışmasına başlayın bizde üniversitenin b ir dalını neden Çameli’ye kurmayalım diye sözü var. Yol çalışmamız başlar başlamaz rektörümüzün yanına giderek yol çalışmamız başladı sizde hazırlıklarınızı yapın diyeceğiz” sözlerini kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER