banner249

Yıldırım Otel yepyeni yüzüyle hizmetinizde

Denizli’nin önemli konaklama merkezlerinden biri olan Yıldırım Otel, 3 aylık tadilat çalışmalarının ardından yepyeni yüzüyle Denizli halkının ve misafirlerinin hizmetine açıldı.

Yıldırım Otel yepyeni yüzüyle hizmetinizde
banner240

Yıldırım Otel Denizli'de yeniden faaliyete geçti. Yeni yönetimiyle yeniden yinelenen Yıldırım Otel, konforu ve huzuru bir arada veriyor. 3 aylık tadilatla baştan aşağı yenilenen Yıldırım Otel, hizmete açıldı. 


Otelin işletmecilerinden Selin Uçman Herman ve eşi Louis Herman bir aile işi olan Yıldırım Otel'in resmi açılışının yakında gerçekleşeceğini bildirdi. 1996 yılından beri Denizlili iş adamı Mesut Yılmaz'a kiralanan Yıldırım Otel, şimdi Mimar Selin Uçman Herman ve Amerikalı eşi Lous Herman'ın yönetimi altındadır. 

5 katlı otellerinde misafirperverlik standartlarını yükseltmeyi ve turistlerin yanı sıra iş adamlarına da ev sahipliği yapmayı hedefliyor. Otel işletmecilerinden Selin Uçman Herman, “Yıldırım Oteli yönetmek üzere bize verilen bu fırsattan dolayı çok heyecanlı ve gururluyuz. Onurlu ve yürekten misafirperverlik için tutkumuzla yükselmeyi umuyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER