banner249

Yılbaşı hırsızları yakalandı

Muğla’nın Bayır beldesinde 31 Aralık gecesi herkesin yeni yıl eğlencesinde olmasını fırsat bilen hırsızlar, jandarmanın ısrarlı takibi sonucu çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.

Yılbaşı hırsızları yakalandı
banner240

Edinilen bilgiye göre, Bayır beldesinde 31 Aralık gecesi soğutma sistemleri imalatı ve satışı yapan bir firmada hırsızlık olayı meydana geldi. Hırsızlık olayının fark edilmesinin ardından yapılan araştırmada, bakır borular, buzdolabı motorları, gaz tüpleri ve benzeri malzemelerin çalındığı tespit edildi. 


Bölgede malzemeleri satın alabilecek kişilerle irtibata geçen jandarma kendilerine gelen ihbar üzerine, S.K.(22) M.K (19) ve K.K. (27) yi suçüstü yakaladı. Daha önceden de çeşitli suçlardan sabıkası olan zanlıların evinde yapılan aramada, polis bölgesinden çaldıkları oto teypleri, ayakkabı gibi malzemeler ile birlikte 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. 

Zanlılar ifadelerinin ardından Muğla adliyesine sevk edildiler. Burada yapılan sorgularından sonra, S.K. ve M.K. tutuklanarak ceza evine gönderilirken K.K. serbest kaldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER