banner249

Yeni KHK ile Denizli ihraç ve göreve iadeler var

OHAL kapsamında kamu görevinden ihraç edilenler ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 693 ve 694 sayılı KHK'lar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni kararnamelerle Denizli’de 4 kişi kamudan ihraç edilirken, 3 kişiye de görevlerine dönüş yolu açıldı.

Yeni KHK ile Denizli ihraç ve göreve iadeler var
banner240

Resmi Gazete’nin bugün sayısında yayımlanan 693 sayılı KHK ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu’nca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kişiler kamu görevinden başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın çıkarıldı. Bu kişilere ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacak.

KAMUDAN ÇIKARILANLAR

 Buna göre, 1 nolu listede yer alan Tuğba Gül (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Türkiye İş Kurumu), Vural Koç (Şube Müdürü Türkiye İş Kurumu), Aylin Erçel (Memur Türkiye İş Kurumu) ve Cihan Cindemir (Sayman Çal Orman İşletmesi), kamudan çıkarıldı.

GÖREVE İADE EDİLENLER

KHK ile Ömer Bahadır Sarıoğlu (İnfaz ve Koruma Denizli D Tipi Kapalı İnfaz Kurumu), Tolgahan Karahan (İnfaz ve Koruma Memuru Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü) ve Neriman Namdar (Zabıt Katibi Acıpayam Adliyesi) göreve iade edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER