banner249

Yazlıklar jandarmaya kaldı

Havaların soğuması ile birlikte Aydın ve Muğla illerinde sahil kenarında bulunan on binlerce yazlık konut tamamen boşaldı.

Yazlıklar jandarmaya kaldı
banner240

Hırsızların uğrak yeri haline gelen yazlıklarda yaşanan hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla jandarma ekipleri tatil beldelerinde denetim ve kontrolleri artırdı. Özellikle Bodrum yarımadası ile Didim ve çevresinde onbinlerce yazlık tamamen boş dururken, jandarma tarafından belde ve yazlık mekanların girişlerine uydu aktarımla güvenlik kameraları konuldu. Bölgedeki kilit noktalara yerleştirilen kameralarla tüm giriş çıkışlar bilgisayar destekli programlarla takip altında tutulurken, jandarma da gece gündüz yol ve kimlik kontrolü yapmaya başladı. 


“SABIKALI PLAKALAR VE KİŞİLER DAHA YOĞUN TAKİP EDİLİYOR” 
Okuma sistemi bulunan kameralar sayesinde, sabıkalıların daha yoğun takip edildiği öğrenilirken, çalıntı ve daha önce suça karışmış araç plakaları görüntüye girdiğinde sistemin uyarı verdiği öğrenildi. Alınan tedbirler sayesinde bu yıl hırsızlık olaylarında düşüş olduğu belirtilirken, güvenlik kameraları ve denetimlerin hırsızları caydıran unsurların başında geldiği belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER