banner249

Yatağan, PTT’deki kadro eksikliğinden şikayetçi

bazı vatandaşlar, yatağan'ın ticari yönden hareketli bir belde olduğunu, banka şubesi bulunmaması nedeniyle para transferinin buradan yapıldığını, ancak şubede tek personelin görev yaptı

Yatağan, PTT’deki kadro eksikliğinden şikayetçi
banner240

Bazı vatandaşlar, Yatağan;ın ticari yönden hareketli bir belde olduğunu, banka şubesi bulunmaması nedeniyle para transferinin buradan yapıldığını, ancak şubede tek personelin görev yaptığını, bu kişinin aynı zamanda dağıtıma da çıkmasının işlemlerde gecikmeye yol açtığını belirttiler.
PTT şubesindeki yetersiz kadrodan emekliler de şikayetçi. Bayram Can (83), zaman zaman şubenin kapalı olduğunu ifade ederek, ;;Emekli maaşımı PTT şubesinden alıyorum. Ancak kapalı olduğu anlar oluyor. Görevli hangi saatte burada, hangi saatte dağıtıma çıkıyor bilmiyoruz. Buna çare bulunsun istiyoruz;; dedi.
MHP Belde Başkanı Ayhan Karakurt ise, Yatağan;da bıçak imalatı yapıldığına işaret ederek, ;;Sattığımız malların parasını PTT;den transfer etmekteyiz. Bu işin yanı sıra yüzlerce emeklimiz maaşını PTT;den almaktadır. Beldemizde PTT şubesinde bir adet memur görev yapmakta. Bu memur tahsilat işlerinin yanı sıra, mektupları da dağıtmak mecburiyetinde. Bizim isteğimiz bir dağıtıcı görevlendirilmesidir;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER