banner249

Vizyongöz’den yeni bir hizmet daha

Denizli’de ilklerin öncüsü olan Özel Vizyongöz Hastanesi bünyesinde hizmet verdiği göz sağlığı tedavilerinin yanı sıra sağlık turizminde çok önemli bir yeri olan Saç Ekimi tedavisininde hizmet vermeye başladı.

Vizyongöz’den yeni bir hizmet daha
banner240

Denizli’de 2006 yılından bu yana yaptığı yeni yatırımlar ve başarılı hizmet kalitesi ile adından söz ettiren Özel Vizyongöz Hastanesi, sağlık turizminde yerli ve yabancı pek çok kişinin hizmet almak istediği Saç Ekimi tedavisinde hizmet vermeye başladı. Dr. Özgür Nalbant ve Dr. Sema Nalbant’ın 16 yıllık tecrübelerini paylaşacağı Saç Ekimi biriminde; Saç ekimlerinde lokal anestezi, saç çizgisinin çizilmesi, mikromotor ile saç folikülllerinin alınması ve ekim için kanalların hazırlanması aşamaları Özel Vizyongöz Hastanesi’nde Dr Özgür Nalbant’ın önderliğinde Dr Sema Nalbant ve tecrübeli ekibi ile birlikte gerçekleştirilecek. 

DR. ÖZGÜR NALBANT KİMDİR?

Dr. Özgür Nalbant, 1973 yılında Denizli'de doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Denizli'de tamamlamıştır. 1998 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirerek Tıp Doktoru unvanını almıştır. 2003 yılında Medikal Estetik Uygulama Sertifikasını almıştır.  2003-2005 yılları arasında FUT tekniği ile saç ekimi gerçekleştirmiştir. 2005 yılında İtalyan Bessam FARJİO dan FUE tekniği ile ilgili ileri eğitimini almıştır. 2005 yılından sonra FUE yöntemi ile saç ekimi gerçekleştirmekte olup 2006 yılından beri mikromotor kullanmaktadır. Dr. Özgür Nalbant, Uluslararası Sac Ekim Cerrahisi Derneği, ISHRS üyesidir. Özel Vizyongöz Hastanesinde Dr. Sema Nalbant ve tecrübeli ekibi ile birlikte saç ekimlerini gerçekleştirmektedir.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2019, 13:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER