banner249

Vildan Koleji’nden örnek çalışma

Denizli Özel Vildan Koleji Öğretmen, öğrenci ve velileri ''Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım'' kampanyasına destek verdi.

Vildan Koleji’nden örnek çalışma
banner240

Tüm Türkiye genelinde devam eden kapak toplama kampanyasına her yıl aralıksız olarak destek veren, Özel Vildan Kolejinin öğrencileri, velileri ve öğretmenleri bu yıl da yeni eğitim – öğretim yılının başlamasıyla kampanyaya destek vermeye devam ediyor.


4/ B Sınıfı öğrencileri yaz tatili boyunca evlerinden getirdikleri ve okulda topladıkları mavi kapaklarla ''Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım” projesine destek oldular. Özel Vildan Koleji 4/B sınıfı öğrencileri toplanan kapakların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasıyla tekerlekli sandalyelere kavuşabilmenin hayalini kuran engelli vatandaşlara yardım etmenin mutluluğunu yaşadı.

Öğrencilerinin örnek bir davranış sergilediğini belirten 4/ B sınıfı Öğretmeni Nuray Bayrakçı, “ Minik yavrularımın sabırla biriktirdikleri bu kapakların çok anlamlı bir amaç için kullanılacağını ve karşılığında tekerlekli sandalye alınacağını bilmek öğrencilerimizde büyük bir motivasyon oluşturdu ve daha çok kapak toplamak için yoğun çaba gösterdiler.

Öğrencilerimden başta Mehmet Ali Demirten ve Zeynep Mangan olmak üzere 4/ B sınıfı öğrencilerim hem büyüklere örnek olmaktalar hem de sosyal sorumluluğu öğreniyor ve uyguluyorlar. Mavi kapak toplama projesi de bunlardan birisiydi. Ben buradan minik yavrularıma kampanyaya katkı sağladıklarından ve özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum,” dedi.

Geri dönüşümü olan bu kapaklar sayesinde hem yardımlaşma hem sorumluluk alma hem de paylaşmanın mutluluğunu tadan 4/ B sınıfı öğrencileri, büyük bir azim ve keyifle yaz tatili boyunca açtıkları her şişe suyun kapağını okula getirdiler. Bu duyarlı çalışmalarını aylardır sürdüren öğrenciler kampanya sonucunda başarılı olup amaçlarına ulaştılar. Biriktirdikleri kapakları ilgili makama ulaştırmak için sınıf öğretmenleri Nuray Bayrakçı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Elvan Semerci’ye teslim ederek büyük bir iş başarmış oldular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER