banner249

Vasiyet üzerine başkan oldu

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden zaferle çıkan Kiraz'ın MHP'li belediye başkanı Saliha Özçınar Şengül, babasının vasiyetini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Özçınar, daha koltuğa oturmadan ilçesinin sorunlarını dinlemeye başladı.

Vasiyet üzerine başkan oldu
banner240

Kiraz ilçesinde geçtiğimiz yıl geçirdiği hastalık sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Kiraz ilçe başkanı Durmuş Özçınar'ın kızı olan ve MHP'den adaylığını koyarak Kiraz'da belediye başkanlığını kazanan çiçeği burnunda belediye başkanı Saliha Özçınar Şengül, henüz mazbatayı bile almamasına rağmen kahvelerde vatandaşların sorunlarını dinlemeye başladı. 


İHA'ya konuşan Başkan Şengül, "Bana babam aslında şu parti veya bu parti diye bir şey değil, sadece benim yerine geçmemle ilgili bir takım nasihatlerde bulunmuştu. Ancak babam öldükten 4 ay sonra böyle bir teklif ile karşı karşıya kalınca teklifi kabul ettim" dedi. 


Başkan Şengül, şunları söyledi: "Babamın siyasi görüşü ne olursa olsun, her zaman kendisine saygı duymuştum. O da kendi partisine bakmadan sadece hizmet için vardı. Ben de bundan sonra sağcısıyla solcusuyla tek noktada buluşacağım. Mazbatayı alıp göreve başladıktan sonra ilk önce halkın gönlünü kazanacağım. Ve Kiraz ilçesinde ilk önce ise kilit taşının ilçemizde belediye tarafından üretilmesini ve daha sonra ilçenin her tarafını kilit taşı döşenmesini sağlayarak, modern bir şehir görüntüsü olmasını sağlayacağım" dedi. 

Öte yandan Kirazlılar da bayan başkan Saliha Özçınar Şengül'e güveniyor. Vatandaşlardan Mustafa Yıldırım, "Rahmetli Durmuş ağabeyimizin en büyük idealiydi. Ancak maalesef olmadı. Allah Saliha başkanımıza nasip etti. Bizler onun iyi şeyler başaracağına inanıyoruz" derken, Olgunlar köyünden Hüseyin Yaygın ise, çiçeği burnunda başkandan köy yollarının asfaltlanmasını istedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER