banner249

Vali Demir’den gaziye devlet övünç madalyası

19 eylül gaziler günü nedeniyle denizli polisevi'nde tören düzenlendi. düzenlenen törene vali abdulkadir demir, denizli milletvekili bilal uçar, denizli belediye başkan vekili sezai günalp, 11. m

Vali Demir’den gaziye devlet övünç madalyası
banner240
19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Denizli Polisevi;nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Vali Abdulkadir Demir, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Keşap, Denizli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar, Denizli Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Emin Öztürk, daire müdürleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

Törende konuşan Vali Abdulkadir Demir, terör sorununu devletin çalışmaları sonucunda bitirileceğini söyleyerek, “Büyük Atatürk’e Gazilik ünvanının verilişi esas alınarak kutladığımız bu gün artık geleneksel hale geldi. Bu vesile ile en değerli varlıkları olan eşlerini, evlatlarını, kardeşlerini bu topraklar için şehit veren aileler ile hayatlarını vermiş ama sağ kalmış gazilerimizi bu vesile ile şehrimizin tüm yöneticileri ile bir arada buluşturan bu organizasyonların yerinde olduğuna inanıyorum. Sizlerin yaptığı fedakarlığın maddi ve manevi karşılığını hiç kimse ödeyemez. En değerli varlıklarınızı bu vatan için feda ettiniz. İnşallah devletimiz terör belasını ve diğer sıkıntıları aşama aşama bitirecek. Bunu çözmek zorundayız. Artık şehitler görmek istemiyoruz. Bunun için mücadelemiz devam ediyor. Terör örgütü ve yandaşları bunun hesabını vermek zorundadır. Anadolu insanı, her kesimden her düşünceden insanlarımız barış içinde yıllardır birlikte yaşadılar. Bundan sonra da böyle devam edecek” dedi.
Abdulkadir Demir, daha sonra Tunceli;de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu gözlerini kaybeden Gazi Ömer Torun ve Hakkari Yüksekova;da girilen çatışmada yaralanan Gazi İlyas Acar;a Cumhurbaşkanlığı Devlet Övünç Madalyası;nı verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER